I'm new blogger

             
       Ok3, saia blogger baru. Masih mencari idea untuk memperkemaskan blog nim. Walaupun blog nim nmpak sedikit ntah pape, terima atau tak, tp inilah blog saia. T_T
    
   
        Blog nim dibuat atas dasar kecintaan saia yang mendalam kepada hasil-hasil blog org lain. Itu membuatkan terbitnya sedikit ke-jeles-an terhdp blog owg len yg jauh lebih shantekk dan menarik. Tapi saia akan berusaha untuk memajukan blog ini. Harharhar .





          Orang lain boleh buat, ofkos la saia pun boleh buat. Jangan main-main~ Semangat nih! Haha sengal.

        Ok, setakat tu saje. Fyi blog nim dibuat pada September 2011. Jadi pengeluaran dan pencungkilan idea buat masa ini agak perlahan dan mungkin ntah pape. hek hek itu sahaja. K bye~

Mekaseh kau dah baca hoho. Taknak komen, kau like je. Kalau komen biar bertauliah bro.

13 comments:

  1. wey bukok blog aq baco entry baru~

    ReplyDelete
  2. haha, yesz ! :D urw k, meta nop baco ~

    ReplyDelete
  3. saia ~~ ouh,, saia rasa sungguh xsuka .. hish! jgn terasa~

    ReplyDelete
  4. amboi,kemaen lagi.hi3.selamat berblog! ^_*

    ReplyDelete
  5. xdop gapo, juz xsuka perkataan saia ..
    terigt plak cter dragon ball ..
    SUPER SAIA!! (SAIYA)

    ReplyDelete
  6. ouh plop dohz. haha pelik2 slalu~ ;p

    ReplyDelete
  7. saia mao katakan blog ande bgus meyh!!!yg penting isi utk readers,..:)

    ReplyDelete
  8. @wan nazrin; owh macehh . hik hik . yea betul uh :)

    ReplyDelete
  9. hehe..smOga dapat menjadi blOgger2 terkenal seperti saya...hahahahaha...(okay, ct perasan sbb xder org puji..hihi)

    ReplyDelete
  10. @ctk

    hahakz meh nak puji " ct ni pemes, shantekk plak tu " , ikhlas neh ~:D

    ReplyDelete

Nak kritik, kutuk, bagi kaki, puji, silakan. Nak copy, aku tak relakan.

Muahaha bajet bagus haktuih.