Tanda kita suka kat seseorang !

         Salam semua , hari ni aku nak bagitau tanda-tanda atau simptom bahawa kita dah suka kat seseorang! 

Urw k semua, antaranya ialah... ( kau akan kena, kau akan kena, belif me kah5 :p )

  • Apabila kita berada dekat dengan orang yang kita suka tu, kita akan pura-pura ignored orang tu, buat tak tau jer. Padahal dalam hati, yes! yes! Dia ada kat cini laa. Auww~ sukanya~ Tapi kalau someone special tu takde, kita mesti cuba cari dia. Jenguk-jenguk kut-kut dia ada. Klu on9 FB, mesti duk tunggu si dia on9. Ahakz~ Nak tegur, tapi jual mahal! ;p Dan pada ada masa tu lah, you're in love ~~

      •  Secondly! Walaupun ada orang yang buat korang ketawa terbahak-bahak sampai nak keluar biji mata pun, mata korang, perhatian korang hanya terarah kpd orang yang korang suka tu. Pada masa tu lah, korang sebenarnya tgh angau kat dia~~

           
          Jari jemari tu penting ~ 
        • Kalau korang lebih excited klu dapat mesej even yang pendek daripada orang yang korang suka tu daripada dapat mesej daripada orang lain, hah tu tanda korang suka dia lettuw. Even si dia cakap hai je, korang punya perasaan, hepi gilerr ~


          • Then, dalam inbox korang, kalau ada je nama si dia tu, korang takkan senang-senang delete mesej dari si dia tu punya. Kalau tak simpan dalam inbox pun, ada dalam saved items. Tak gitu? Korang rasa sayang giler klu nak delete. Tak sampai hati derr !

          • Next ! Kalau korang dapat 2 tiket tengok wayang, korang mesti terus teringat dan tak teragak-agak terfikirkan orang yang korang suka tu! Nak ajak tengok skali, malu ~ Ahakz ~


            Bijak tul ~ ;D

            • Dalam hati korang, korang cakap " Alah, dia tu kawan aku je la. Tak lebih pun" . Tapi korang sedar bahawa korang tak leih mengelak dari tarikan someone special tu. Korang suka kat dia, tapi tak luahkan! Come on baby, luahkan sekarang.Nanti tak sempat kang ~~ padan muka ko.

            • Masa korang baca entry nim, kalau seseorang muncul dalam fikiran korang, haa! Orang tu la yang korang suka ! Haha , terkena terkena ~ Cepat bg tau , spe orang yang tersangat malang bertuah tu? xD
            Haha okei itu sahaja . K baii muah !

                   # Saia menulis entry saia mengikut mood ! #

              Mekaseh kau dah baca hoho. Taknak komen, kau like je. Kalau komen biar bertauliah bro.

              34 comments:

              1. pandai ye sekarang..tp aq xdop pk ko sapo2 maso aq baco ni~hahahaha =P

                ReplyDelete
              2. joloe la tu. mulut kata lain, haty kata lain. lalala~

                ReplyDelete
              3. hahaha,,, pok2 ni gaks...
                @budakampung aq xcayo, aq xcayo mu xmikir ko sapo2,,, mzti ado .. :p

                @orkid melur biru ehem2,,

                ReplyDelete
              4. @Hadi; apio mksud demo nge biru? btw saia tau anda mesti terfikirkan 'dia' tu keih? hak hak hak

                ReplyDelete
              5. weyy..seyes aq xdop pk ko sapo2~ =P

                ReplyDelete
              6. yg pyh nk dlete msj dlm inbox tu menyentuh prasaan ungguh.terase i ols!hi3 :P

                ReplyDelete
              7. @aleen aiden ; haha, saia pun terasa gak sebenarnya, kui3 *blah boleh tak wahai perasaan uh? ><

                ReplyDelete
              8. haha! yang first tuhhh. gila betul! haha!

                ReplyDelete
              9. penah rasa larh tu. ekeke ~ haha!

                ReplyDelete
              10. kalau seseorang muncul dalam fikiran korang, haa! Orang tu la yang korang suka

                *pening2 lalat*

                http://bulatmata.blogspot.com/

                ReplyDelete
              11. yang no 4 tu betollah tu. belambak mesej dia. haiyaa, nak buang sayang, tapi macam semakk je buat npon lembap. npon cokia je..alahaii...sayangkuu..sayangku..hahaaha

                ReplyDelete
              12. @ain; hek5, nokia pun xpe lew. asal leih msj lg. even ada tepon public je pun, bersyukur je lew~ ;p

                ReplyDelete
              13. hahaha betul jugak enn . suka yg huruf abc tuuu . sweettt

                ReplyDelete
              14. @Cik Pipi Tembam; ouh yang tu mmg sweet. cane la org yg reka menda tu. terlebey romantic gamaknya hekhek ;)

                ReplyDelete
              15. suka lah post ni *mood gedik* HAHA !

                btw, thanks singgah blog kita :)

                ReplyDelete
              16. @Amie; ahakz, bgus3;)

                okie, np ~

                ReplyDelete
              17. ups. terkena pulak kat diri sendiri lepas baca post ni. heheh.

                ReplyDelete
              18. @Miss A : Haha . terkena ke ? bagus arh. tu tandanya aku pandai kenakan orang. Kah5

                ReplyDelete
              19. huaaaa......mmg serius btul2 trjdi dlm hdup sy, smpai skrg x mmpu nk luah...sob3x, sbar je lah

                ReplyDelete
              20. @jeillabies :

                Pehh kena cakap tu der. 6ti nyesal tak sudah. Percayalah~~

                ReplyDelete
              21. Ms bco neh, tringat ko pkerja mydin. Haha tholo larr :p Tp, jate tuh smak biya kijo mydin pun. Haha

                ReplyDelete
              22. @Aqilah Kmrdin :



                Haha parok ahh demo. ho, meme ado hop semakk pom. muahaha

                ReplyDelete
              23. Hi. :) Saya nk tnya. Klau sya suka at someone, mcam mana sya nk ckap ? Malu larr nk terus terang. .__. *.* TOLONGGG saya ! Arghhh !!! Hehe :D

                ReplyDelete
              24. @Anonymous :

                Biasa lettuw malu malu rimau, ahaks. Okay, langkah slow slow. Cuba kawan dulu. Bcoz a best friend could be changed into someone special. Kawan jugak boleh faham diri kita yang sebenarnya.

                ReplyDelete
              25. Link exсhange is nоthing else eхcept іt
                is only рlacing the other рerson's weblog link on your page at suitable place and other person will also do similar in favor of you.
                Here is my blog post ... loans for bad credit

                ReplyDelete
              26. Cool blog! Is yοur thеme custom mаde oг did уou ԁownloaԁ it from someωhere?

                A dеsign lіκe уours with
                a fеw simple aԁjuѕtеments ωould гeally makе my blοg stand out.

                Please let me knoω wherе уou
                got уοur dеѕіgn. Many thanks
                Also see my site > 1 month loan

                ReplyDelete
              27. May I sіmply ѕay what a геliеf to
                uncovеr someοnе who genuіnely knοωs ωhаt
                thеy arе talking abοut on the іnternet.
                You dеfinitelу reаlіze how to bгing
                an issue to lіght and make іt imрοrtant.
                A lot more peοplе гeallу need to reаd thіs and understand this
                side оf your ѕtory. I waѕ ѕuгρrіsed you агen't more popular because you most certainly possess the gift.

                my web blog: payday loans

                ReplyDelete
              28. You actually maκe it seem sо easy wіth уour presentation but I fіnd this
                matter to be reаlly something that I think I woulԁ never understand.

                It seems too complicated and νеry broad for me.
                I am looking forωard for уour next poѕt, I'll try to get the hang of it!

                Review my weblog; instant loans

                ReplyDelete
              29. Wow, thiѕ paгagrаph is good, my sistеr іs analуzing theѕe kіnԁs of thіngs,
                thus I am going to сοnνey heг.


                Mу weblog - payday loan
                Also see my website - payday loan

                ReplyDelete
              30. Eхcellent site you hаvе gоt herе.
                . It's difficult to find excellent writing like yours nowadays. I seriously appreciate individuals like you! Take care!!

                Have a look at my webpage: cash advance

                ReplyDelete
              31. І visiteԁ sevегal blogѕ hοwever the
                auԁio featurе for аudio sοngs eхisting at this ѕite iѕ reаlly еxcellent.


                Also visіt mу pagе; white shoes

                ReplyDelete
              32. Semua kat ats tu btol..huhu..
                Tp x berani nk gtau die..biar je lh..

                ReplyDelete
              33. Setuju sgt2...sy ignore je prasaan sy kat die...smpai xsudh melarat prasaan ni stahun xjumpa...

                ReplyDelete

              Nak kritik, kutuk, bagi kaki, puji, silakan. Nak copy, aku tak relakan.

              Muahaha bajet bagus haktuih.