Jangan serlahkan kebodohan kau boleh tak ?


Pada suatu petang yang tak berapa indah , si Bodoh dan si Bangang berehat-rehat sesambil minum air kosong . Perbualan mereka dirakam ;
 

Si Bodoh : Eh , Ngang . Aku nak cakap benda nih .


Si Bangang : Ape mendanya , Doh ? Cakap je la . Takyah nak malu ngan aku . Emm , ke kau nak cakap yang kau ade perasaan ngan aku ?!


Si Bodoh : Wei , bangang tol lah ko ni ! Kita kan sesama lelaki . Ape ke hal nye aku nak ade perasaan ngan ko ? Gila , puihh !


Si Bangang : Oh ye ke , Doh ?? Baru aku tau selama ni bahawa aku lelaki . Oww cenggitu ...


Si Bodoh : Memang sah ko bangang *dalam hati je laa .




Si Bangang : Hurm, cakap lah ape menda ko nak cakap tadi .


Si Bodoh : Ouh ye . Aku rasa kau tak tau lagi menda ni . Sebab tu aku nak gitau ko ni . 


Si Bangang : Emm , ape ?


Si Bodoh : Macam ni , kat umah ko kan ada 6 ekor anak kucing . Masa dorang tengah tidur en , ko angkat sekor anak kucing . Mesti tinggal 5 en ?? Haa , bijak tak aku ?


Si Bangang : Laa , betul ke macam tu ? Aku tak tau pun menda ni . Nanti aku try wat camtu kat umah dan kira balik betul ke tak selepas aku angkat sekor , tinggal lagi 5 ekor . Mekaseh ek dah bagitau kat aku !


Conclusion : Dua - dua same bangang dan bodoh . Memang terserlah sesangat  =='


Mekaseh kau dah baca hoho. Taknak komen, kau like je. Kalau komen biar bertauliah bro.

22 comments:

  1. hahahaha...nk try kt umah...ngok..hehehe

    ReplyDelete
  2. HAHAHA. aduih, bangang ngan bodoh ==. 2x5=10

    ReplyDelete
  3. aduyaiii ... meme,, hola .. gitulah ore klate oyakk .. holah,, pehe2

    ReplyDelete
  4. salam..

    hahhaha..memang sah..bangang.:)

    *folo ur blog

    ReplyDelete
  5. ctk :
    nak try ke? haha :P

    MS :
    semestinya . ops tambah 1 lagi . DUNGU . muahaha !

    Hadi Marosadee :
    Howler , gtu ler . pehe eh :P

    sekamar rindu :
    wslm :)
    haha , itu terbukti !
    okeih , dah follow balik :D

    ReplyDelete
  6. wahhh mara nmpk, btw nice header, simple sgt dan terpikat :)

    ReplyDelete
  7. @Pesona Algebra

    tak kan punya . hehe , header tu rembat dari blog sape ntah . huahua . simple is da best . hik hok ~

    ReplyDelete
  8. memang sah bodoh gila sibodoh ni
    >.<

    ReplyDelete
  9. ibu ckp
    kalau ye pun bodoh n bangang
    janganla tunjuk sgt
    huhu

    ReplyDelete
  10. hahaha betul tu.memang bangang dah bodoh betul dua2 tu

    ReplyDelete
  11. iszieylyanziy :
    5 x 2 pun boleh jadi gak ~

    sis92 :
    Fuhhh , anak mithali ni . Hehe

    WuMing :
    Pehal ? Sakit belakang ke ? Haha kiddim :P

    Ezzatie :
    Oh itu confirm , sayang ! Muahaha ~

    ReplyDelete
  12. kahkahkahkahkahkahkah.. tputus urat kentut gelak.. ;p

    ReplyDelete
  13. @hati♡

    O.o uiksss , ko biar betul? Cepat sambong balik ! Tak sanggup aku mendengarnya . Kah5

    ReplyDelete
  14. Elie Lily :
    Hey u , bahaya tuh gelak sensorang .
    Hahakz :p

    Mish eika :) :
    Sesungguhnye mereka memang bangang .

    ReplyDelete
  15. nama diorang pun dh tak leh blaa..

    ReplyDelete
  16. Zemint Firdaus :
    Hehe , memang .

    Budakijaupendek :
    Memang lew cenggitu :P Muahaha

    Ain :
    Yeke ? Tapi pic kak Ain lagi lawak .
    Hahaha :p

    ReplyDelete

Nak kritik, kutuk, bagi kaki, puji, silakan. Nak copy, aku tak relakan.

Muahaha bajet bagus haktuih.