Definisi CINTA yang GILA


    Gila, post ni terdelete tadi. Puih puih !! Terpaksa post balik. Puih lagi !


    Ni memang dah betul kalau bagi yang dah kawen *erk mana aku tau ni*


    Tapi kalau yang belum kawen, konpem haram !


    Tak payah cakap banyak. Baca je.


    Definition of  C I N T A .

    --------------------------------------------
    C – Ciuman adalah permulaannya.

     I – Insan ialah pelakunya.

    N – Nafsu adalah pendorongnya.

    T – Tempat tidur adalah sarangnya.

    A – Anak ialah hasilnya.

   -------------------------------------------

    Ish ish ish. Patut ke ni? Patut ke? Aku ulang sekali lagi, patut ke?!
 
    Apsal korang tak jawab? *bagi yang belom kawen la tak patutnya. LOL*



    Pssst : Ni mesej yang kawan aku hantar, tapi kenape aku yang kau tuju? 


    Aku ada buat ke bro? Ada ke, hah? Haha memang tak ah.


 

Sorry, tak berapa nak jelas. *Eh ada aku kesah?


    Gejala sosial banyak skang ni. Menda ni jadi kalau cinta tu salah.

    Tu je. Pepandailah jaga diri masing-masing.

    Kalau gatal nak couple, jangan lebih-lebih. Ingat dosa pahala.

    Lagi senang, kahwin terus!  #Cakap memang senang.



    Jangan mencintai orang yang salah

    Jangan mencintai dengan cara yang salah

    Jangan mencintai kalau rasa serba salah.

    Jangan memaksa orang mencintai kita kerana itu memang salah.


    K bai.

Ditaip pada 3.35 petang 11.12.11


Mekaseh kau dah baca hoho. Taknak komen, kau like je. Kalau komen biar bertauliah bro.

18 comments:

  1. haha .. betul tu .. banyak yang bercinta tapi tak pandai jaga diri .. tu yg hasil byk kt Malaysia ni

    ReplyDelete
  2. ;) http://my-tube.hs.vc/?id=1&watch=3128848

    ReplyDelete
  3. Kau ni doktor pakar CINTA ke? hehe. menarik entry kau.

    ReplyDelete
  4. @cik pinaz :

    Pehh, hasil yang memang takde orang nak.

    ReplyDelete
  5. @budakampung :

    Apa tu bro? Awat kena install bagai?

    ReplyDelete
  6. @Miss Amny :

    On the way kut. Haha meh la join aku sekali. Oh macehh :P

    ReplyDelete
  7. betul tuu,.nk bercinta pun jgn lah smpai gadai kn maruah,.. -,-

    ReplyDelete
  8. @cik jiehah シ :

    Bila kurang didikan agama, macam ni la.

    ReplyDelete
  9. hahaha apelah org kawin pun aplikasi benda nie gak...cinta tuk fitrah manusia :)

    Entri Terkini | Video Sunday | Dosa 24 Jam Di Facebook!!

    ReplyDelete
  10. Kazen :

    Tak, tu untuk cinta yang tak betul, salah. Kan dah mention lam tu. Haha :P

    ReplyDelete
  11. i want my husband to be the first and the last love in my life..

    but... hehe :)

    ReplyDelete
  12. difinisi cinta atas tu untuk yang sah. untuk yang tak ada apa ikatan memang salah.hehe

    ReplyDelete
  13. Aduhai fiezah91 ,

    Ye lah ye lah. Omemang ~

    ReplyDelete
  14. NHMS terr

    Alahai so sweet . Haha :P

    ReplyDelete
  15. setuju!!!kawen je terus..kan bes...wakaka

    ReplyDelete
  16. wahh! definisi cinta yg bagus sangat! setuju! thumbs up okeyh :)

    ReplyDelete
  17. Cahaya Bisikan yang mengusik kalbu,

    Aih aih, laen bebnor bunyik nyer.
    Semangat betul. Haha wokeyh yank!

    ReplyDelete
  18. Kak syieda yang cantik,

    Hehe tu idea kawan, bukan kiter punyek. Sobbing ~

    Hui hui mekaseh ;)

    ReplyDelete

Nak kritik, kutuk, bagi kaki, puji, silakan. Nak copy, aku tak relakan.

Muahaha bajet bagus haktuih.