Aku mati jap




Aku adalah mangsa rakus SPM 2012.
Kau baca bebaik, mangsa rakusss tu.


SPM menentukan aku blaja kat ne, keje pe, dan pape je lah.


Aku kena stop blogging for a while, cukup masa nanti aku akan datang balik bagi susu kat blog ni untuk tumbesaran dia, maksud aku untuk terus update entry-entry yang pehh. *Perasan lebihh




Aku tau xde sape yang baca entry ni sebab aku tak banyak blogwalking.




Untuk itu, assalamualaikum.




Ingat, aku akan datang balik. Ini kematian sementara je. Miahaha








Ok, ko layan ayat kat bawah ni. Bubai ~


I'll miss sume bloggers, dan blog ni.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z . 
Orang yang mencipta "A ke Z " ni memang hebat , tapi die tersilap sebab dia dah jauhkan I dari U, sebab tu I selalu rindukan U.
 
Rasa auww tak bila baca ayat tu? Kah kah 

Mekaseh kau dah baca hoho. Taknak komen, kau like je. Kalau komen biar bertauliah bro.

29 comments:

  1. okey. miss you :)


    http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/khas-untuk-mr-right.html

    ReplyDelete
  2. alah, cian dia. cpt2 la abis exam, update bnyk lg k!

    ReplyDelete
  3. good luck dearrrrrrrrr! :) wish u all the best... :)

    ReplyDelete
  4. good luck dearrrrrrrrr! :) wish u all the best... :)

    ReplyDelete
  5. anon oi :

    ye lah, ko tunggu la eh. wkaka

    ReplyDelete
  6. Rinduuu ORKID ! pewwitt..
    ouh adik la ni =)gudluckk SPM.. bljar dulu penting.. kang blogging fulltime pas spM mcm cekbolat.. hahah

    ReplyDelete
  7. Hope ko cpt2 dtg blik ke dunia blog..
    Aq suka ayat last ko tu..nk pnjm boleh?ekeke

    ReplyDelete
  8. lavendar :

    wokeyhh :D



    cekbolat :

    itu memang misi saya, kak~ miahaha

    ReplyDelete
  9. ezad :

    omemang~
    ko nak makan pun boleh, wkaka ;p



    teenager :

    macehhh ~

    ReplyDelete
  10. hadi :

    mna boleh rileks, wa akan wat yang terbaek ko tau x!

    ReplyDelete
  11. goodluck ya dik,study smart tau ;) suka huruf A-Z tu. sbb dulu pernah dpt text mcm tu.. haha

    ReplyDelete
  12. sabar la ye.. chayok2..do ur best.. do follow my blog~

    ReplyDelete
  13. i follow you... follow me back okey... nice blog ! superb!

    ReplyDelete
  14. nsib baik hruf XYZ dkat2.. hakhak XD


    sye pun tgh busy.. hurm ;)

    ReplyDelete
  15. aischa : macehh . har har har romantik terr ;p



    bk : mu poms ! :p

    ReplyDelete
  16. firdaus : oraits . no problem der ~



    shabery : iye eh ? harhar :p

    ReplyDelete
  17. miss xyz : a'ah nasebaek je tu taw u . hahaks ~

    ReplyDelete
  18. selamat kembali yew orkid suatu hari nnt.kami akan sentiasa menanti dan terus menanti.

    ReplyDelete
  19. SM : mekasehh aisehh sedih smcm jek . orait !

    ReplyDelete
  20. azroy : aiwahh . ni dah mcm kata2 plaja cemerlang je . ;p

    ReplyDelete
  21. Gudluck dik SPM,btw best la bace ur blog..ketawa *secara sopan* x henti2

    ReplyDelete
  22. ana suzi :


    okay. 4 more paper to go! oh yeah. keep on, okayh kak :)

    ReplyDelete

Nak kritik, kutuk, bagi kaki, puji, silakan. Nak copy, aku tak relakan.

Muahaha bajet bagus haktuih.