Aku mati jap




Aku adalah mangsa rakus SPM 2012.
Kau baca bebaik, mangsa rakusss tu.


SPM menentukan aku blaja kat ne, keje pe, dan pape je lah.


Aku kena stop blogging for a while, cukup masa nanti aku akan datang balik bagi susu kat blog ni untuk tumbesaran dia, maksud aku untuk terus update entry-entry yang pehh. *Perasan lebihh




Aku tau xde sape yang baca entry ni sebab aku tak banyak blogwalking.




Untuk itu, assalamualaikum.




Ingat, aku akan datang balik. Ini kematian sementara je. Miahaha








Ok, ko layan ayat kat bawah ni. Bubai ~


I'll miss sume bloggers, dan blog ni.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z . 
Orang yang mencipta "A ke Z " ni memang hebat , tapi die tersilap sebab dia dah jauhkan I dari U, sebab tu I selalu rindukan U.
 
Rasa auww tak bila baca ayat tu? Kah kah 

Mekaseh kau dah baca hoho. Taknak komen, kau like je. Kalau komen biar bertauliah bro.